background

Hey, wij zijn jou

Of toch #helemaalvanjou :-) sp.a plus is een open lijst #vooriedereen én een progressief initiatief van
sp.a deinze & nevele om ons dichter bij elkaar te brengen.  

Een lijst van mensen die de hand reiken aan iedereen die van onze nieuwe fusiestad een sociale, bruisende
en gezonde stad wil maken.

#jijmaaktdeinzenevele #helemaalvanjou #vooriedereen

 

Download hier het sp.a plus programma (pdf) klik! :-)

 

Bekijk onze kandidaten DOE MEE!

Samen verantwoordelijkheid nemen

Op vlak van mobiliteit, sociaal beleid, burgerparticipatie en duurzaamheid kent onze nieuwe fusiestad een hele reeks uitdagingen. Hoe we die uitdagingen aanpakken zal in deze fase van de nieuwe fusiestad belangrijk zijn voor onze toekomst.

Met verenigde krachten willen wij, socialisten, sociaal democraten en progressieve krachten, mee bouwen om dit project een sociale, rechtvaardige toets te geven. Ontdek onze speerpunten en bouw mee aan ons gezamenlijk project.

Wij hebben er zin in! En jij?

  • background
  • background
  • background

Onze drijfveren

Waarom doen wij aan politiek? Waaruit komt ons engagement om het hart van de kiezer te willen winnen? Wat willen we daarmee aanvangen?

sp.a plus zorgzekerheid

Zorgzekerheid

sp.a plus wil dat we zorg dragen voor onszelf, voor elkaar en dat we helpen wie hulp nodig heeft. Iedereen zorgzeker in een solidair deinze & nevele!

sp.a plus zorgzekerheid

Participatie & communicatie

Politiek bedrijf je niet vanuit de ivoren toren. We organiseren basisdemocratie door onszelf open te stellen voor elkaars mening en gaan hierover in debat om samen tot betere oplossingen te komen.

sp.a plus zorgzekerheid

Dienstverlening

Politiek voor en door de mensen, blijven voorstellen doen, mensen helpen waar mogelijk en altijd vreedzaam strijden voor een betere wereld voor ons allemaal.

Wie zit erachter?

sp.a plus is een initiatief van sp.a deinze-nevele. Het partijbestuur telt 17 personen. Namelijk Edelbert Masschelein, Freija Dhondt, Gustaaf Bastiaen, Marcel Adams, Patric Baert, Roger Van Laethem, Donald Braekevelt, Willy Bekaert, Wouter De Schepper, Katrijn Hoedemakers, Vera Desmet, Yves Eggermont, Caroline Haerens, Hendrik Raman, Kris De Waele, Walter Gorre en Mia Pynaert. Daarnaast zijn er een tweehonderdtal sp.a leden in beide gemeentes en kennen we een breed netwerk aan sympathisanten die mee met ons werken aan een warme samenleving waar we het allen goed hebben.

Door positief engagement op te nemen en ons open te stellen voor anderen, denken wij dat we met sp.a plus aan de start kunnen staan van een mooi en langdurig verhaal op de lokale politieke scene in #Deinze en #Nevele. Uw stem voor dit project op #14oktober2018 is er één met het oog op een goede toekomst voor ons allemaal. Zo maken we onze nieuwe fusiestad #helemaalvanjou

sp.a plus #helemaalvanjou-campagnetrekkers

Image
Edelbert Masschelein
Campagneleider
Image
Freija Dhondt
Lijsttrekker, gemeente- & provincieraadslid
Image
Kris De Waele
Lijsttrekker Nevele
Image
Walter Gorré
Voorzitter Nevele
Image
Wouter De Schepper
Voorzitter Deinze
Image
Mia Pynaert
Eerste schepen Nevele

We kunnen alle hulp gebruiken en iedereen mag meedoen!

Collectieve actie draait nu éénmaal om mensen samen brengen en engagement opnemen. Vrijwilligers geven politieke formaties vleugels en daarom verwelkomen wij iedereen die samen met ons op een constructieve manier wil bijdragen aan de wereld van morgen.

Iedereen mag zich opgeven om als occasioneel vrijwilliger, volwaardig bestuurslid of alles daartussenin mee te draaien bij sp.a plus deinze-nevele. DOE MEE!

 

Contacteer ons op doemee@spaplus.be DOE MEE!